Activiteiten Fuerteventura

Kamelenritjes maken door de duinen van Corralejo

Een onvergetelijke ervaring: kamelenritjes maken door de duinen van Corralejo

Als je Fuerteventura bezoekt, mag een kamelenritje door de duinen van Corralejo eigenlijk niet ontbreken. Het is een unieke manier om de prachtige omgeving van dit Canarische eiland te verkennen en een ervaring die je niet snel zult vergeten.

De kamelenritjes

De kamelenritjes worden georganiseerd vanuit het Oasis Park in La Lajita, ongeveer een uur rijden van Corralejo. Hier kun je een ticket kopen voor een kamelenritje dat je door de indrukwekkende duinen van Corralejo voert. De rit duurt ongeveer een uur en wordt begeleid door ervaren gidsen die je alles kunnen vertellen over de omgeving en de kamelen.

Tijdens de rit kun je genieten van het prachtige uitzicht over de duinen en de zee, terwijl de kamelen rustig voortbewegen door het zand. Het is een ontspannen en rustgevende ervaring die je even helemaal laat ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Praktische informatie

Als je een kamelenritje wilt maken, is het handig om van tevoren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. De kamelenritjes vinden meerdere keren per dag plaats, dus er is vaak wel een beschikbare plek te vinden. De kosten van een kamelenritje variëren, maar liggen meestal tussen de €20 en €30 per persoon.

  • Locatie: Oasis Park, La Lajita
  • Duur: Ongeveer 1 uur
  • Kosten: Tussen €20 en €30 per persoon
  • Reserveren: Aanbevolen

Wat neem je mee?

Voor een kamelenritje in de duinen van Corralejo is het handig om wat voorbereidingen te treffen. Vergeet niet om het volgende mee te nemen:

  1. Zonnebrandcrème: De zon kan fel zijn, dus bescherm je huid goed.
  2. Water: Het kan warm zijn in de duinen, dus zorg dat je voldoende water bij je hebt.
  3. Camera: Vergeet niet om je camera mee te nemen om de prachtige uitzichten vast te leggen.

Geniet van de ervaring

Als je eenmaal op de rug van de kameel zit en rustig door de duinen wordt geleid, kun je echt genieten van de ervaring. Het uitzicht is adembenemend en de rust van de omgeving zal je helemaal zen maken. Vergeet niet om te ontspannen en te genieten van het moment!

Na de kamelenrit kun je nog wat tijd doorbrengen in Oasis Park, waar je verschillende dieren kunt bewonderen en zelfs interactie kunt hebben met sommige van hen. Het is een leuke toevoeging aan je dag in de duinen van Corralejo.

Rijd als een kamelenkoning door de duinen van Corralejo!

Als je op zoek bent naar een unieke en bijzondere ervaring tijdens je verblijf op Fuerteventura, dan is een kamelenritje door de duinen van Corralejo een absolute aanrader. Geniet van de prachtige omgeving, de rust van de duinen en de vriendelijke kamelen die je graag rondleiden. Stap dus op de rug van een kameel en voel je als een echte kamelenkoning terwijl je door de duinen van Corralejo rijdt!

Ook Canarische Eilanden