Bezienswaardigheden Fuerteventura

Dierenpark Oasis Park Fuerteventura

Ontdek de magie van Dierenpark Oasis Park Fuerteventura

Heb jij altijd al willen wandelen tussen exotische planten, kleurrijke vogels en nieuwsgierige dieren? Dan is Dierenpark Oasis Park Fuerteventura de perfecte bestemming voor jou! Dit prachtige park, gelegen op het zonnige eiland Fuerteventura, biedt een unieke ervaring voor jong en oud. Tijdens mijn bezoek aan dit bijzondere park heb ik ontdekt dat het veel meer te bieden heeft dan alleen dieren. Lees verder en ontdek waarom een bezoek aan Dierenpark Oasis Park Fuerteventura een absolute must is tijdens je verblijf op het eiland.

Praktische informatie

Bij aankomst bij Dierenpark Oasis Park Fuerteventura wordt je direct verwelkomd door de groene oase van het park. Het park is dagelijks geopend van 9:00 tot 17:30 uur en de entree bedraagt €30 voor volwassenen en €15 voor kinderen tussen 4 en 11 jaar. Kinderen onder de 4 jaar mogen gratis naar binnen. Het park is rolstoeltoegankelijk en er zijn verschillende voorzieningen zoals eetgelegenheden en toiletten verspreid over het terrein.

Ontmoet de bewoners van Dierenpark Oasis Park Fuerteventura

Wanneer je het park binnenstapt, word je meteen omringd door de prachtige flora en fauna. Maak kennis met de vele diersoorten die hier leven, waaronder flamingo’s, papegaaien, kamelen, krokodillen, zeepaardjes en nog veel meer. De dieren worden goed verzorgd en het park zet zich actief in voor natuurbehoud en educatie.

Neem de tijd om de verschillende verblijven te verkennen en leer meer over de gewoontes en leefomgeving van de dieren. Het hoogtepunt van mijn bezoek was het voeren van de giraffen, een unieke ervaring die ik niet snel zal vergeten!

Geniet van entertainment en educatie

Naast het bewonderen van de dieren, biedt Dierenpark Oasis Park Fuerteventura ook entertainment en educatieve shows. Zo zijn er dagelijkse vogelshows, zeeleeuwenshows en papagaaienshows die zowel leuk als leerzaam zijn voor jong en oud.

Daarnaast kun je deelnemen aan verschillende interactieve ervaringen, zoals het voeren van dieren, ponyrijden en zelfs zwemmen met zeeleeuwen. Deze activiteiten geven je de kans om de dieren van dichtbij te ervaren en een onvergetelijke herinnering te creëren.

Ontspan in de Botanische Tuin

Naast de dierenverblijven en shows, heeft Dierenpark Oasis Park Fuerteventura ook een prachtige Botanische Tuin waar je heerlijk kunt wandelen tussen exotische planten en bloemen. Neem de tijd om te genieten van de rust en schoonheid van deze tuin, terwijl je de geluiden van de natuur om je heen hoort.

De Botanische Tuin is een ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen na een dag vol avontuur en ontdekkingen in het park.

Plan je bezoek aan Dierenpark Oasis Park Fuerteventura

Wil jij ook de magie van Dierenpark Oasis Park Fuerteventura ervaren? Zorg ervoor dat je je bezoek goed plant, zodat je optimaal kunt genieten van alles wat het park te bieden heeft. Vergeet niet om comfortabele schoenen, zonnebrandcrème en water mee te nemen, aangezien je een groot deel van de dag buiten zult doorbrengen.

Neem je camera mee om alle bijzondere momenten vast te leggen en maak herinneringen die je voor altijd zult koesteren.

Ontdek de magie van Dierenpark Oasis Park Fuerteventura

Mijn bezoek aan Dierenpark Oasis Park Fuerteventura was een onvergetelijke ervaring die ik iedereen zou aanraden. Of je nu een dierenliefhebber, natuurliefhebber of avonturier bent, dit park heeft voor ieder wat wils. Ik kan niet wachten om terug te keren en nog meer te ontdekken in deze groene oase op Fuerteventura!

Ook Canarische Eilanden