Kaart van Gran Canaria

Klik op de kaart voor een grotere weergave

Beste reiziger,

Welkom op Gran Canaria! U heeft gekozen voor een prachtige bestemming voor uw vakantie. Om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van uw verblijf, hebben we voor u een kaart van het eiland opgesteld. Met deze kaart in de hand, zult u zonder problemen de belangrijkste wegen, bezienswaardigheden en diensten kunnen vinden.

Om te beginnen, laten we u kennismaken met de belangrijkste wegen op Gran Canaria. De snelweg GC-1 verbindt de luchthaven in het zuiden met de hoofdstad Las Palmas in het noorden. Deze weg loopt langs de populaire badplaatsen Maspalomas en Playa del Inglés. Vanaf de GC-1 kunt u de afrit nemen naar de GC-500, ook wel bekend als de “Scenic Road”. Deze weg loopt langs de kust en biedt spectaculaire uitzichten op de oceaan.

Naast deze belangrijke wegen, zijn er ook vele andere routes die u kunt nemen om de verschillende delen van het eiland te verkennen. Op de kaart ziet u de verschillende toeristische routes aangegeven. Deze routes brengen u naar de mooiste plekjes van het eiland, zoals charmante dorpjes, schilderachtige uitzichten en prachtige natuurgebieden.

Naast de wegen en routes, is het ook handig om de belangrijkste bezienswaardigheden op de kaart te markeren. Zo kunt u gemakkelijk uw route plannen en ervoor zorgen dat u niks mist tijdens uw verblijf. Gran Canaria heeft voor ieder wat wils, of u nu op zoek bent naar stranden, natuur of culturele bezienswaardigheden. Enkele hoogtepunten die u niet mag missen zijn bijvoorbeeld de duinen van Maspalomas, de historische binnenstad van Las Palmas, en het prachtige nationale park Roque Nublo.

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, hebben we ook belangrijke diensten aangegeven op de kaart. Zo kunt u gemakkelijk tankstations, supermarkten, banken, apotheken en andere noodzakelijke voorzieningen vinden. We raden u aan om altijd een fles water bij u te hebben tijdens uw reis, vooral als u het binnenland gaat verkennen.

Tot slot, vergeet niet om te genieten van het heerlijke eten en de lokale specialiteiten op Gran Canaria. Op de kaart kunt u ook de locaties van verschillende restaurants en typische Canarische gerechten vinden. Probeer zeker eens de papas arrugadas, geroosterde geitenkaas en mojo saus!

Wij hopen dat deze kaart u zal helpen om een lotte en probleemloze reis te ervaren op Gran Canaria. Het eiland heeft zoveel te bieden en we hopen dat u met behulp van deze kaart het beste van uw verblijf zult maken. Vergeet niet om deze bij u te houden tijdens uw reis en houd vooral uw ogen open voor de vele verborgen pareltjes die Gran Canaria te bieden heeft.

Geniet van uw verblijf op dit prachtige eiland!

Met vriendelijke groet,