Dagtrips Lanzarote

Aquapark Costa Teguise

Aquapark Costa Teguise: Het ultieme waterparadijs op Lanzarote

Lanzarote, een van de Canarische Eilanden, is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en adembenemende landschappen, maar ook om zijn vele attracties en activiteiten. Een van deze populaire attracties is Aquapark Costa Teguise, een uitgebreid waterpark dat zowel kinderen als volwassenen gegarandeerd urenlang vermaak en plezier biedt. In dit artikel zullen we een kijkje nemen in wat dit waterparadijs te bieden heeft en waarom het een must-visit is tijdens een bezoek aan Lanzarote.

Locatie en openingstijden

Aquapark Costa Teguise is gelegen in de badplaats Costa Teguise, aan de oostelijke kust van Lanzarote. Het park is geopend vanaf half juni tot eind september en biedt dagelijks toegang voor bezoekers van alle leeftijden. De openingstijden variëren, maar over het algemeen is het park geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Bezoekers kunnen een volledige dag vol waterpret en avontuur verwachten.

Attracties en glijbanen

Het waterpark beschikt over een breed scala aan attracties en glijbanen die geschikt zijn voor alle leeftijden en niveaus van avontuurlijkheid. Voor degenen die op zoek zijn naar wat adrenaline, zijn er verschillende hoge en snelle glijbanen, waaronder de ‘Kamikaze’ en de ‘Black Hole’ glijbanen. Voor de kleintjes zijn er speciale kinderbaden en glijbanen, evenals interactieve waterspellen om ervoor te zorgen dat ook zij zich vermaken.

Naast de glijbanen biedt Aquapark Costa Teguise ook ontspanningsgebieden met ligstoelen en parasols, evenals verschillende zwembaden waar bezoekers een verfrissende duik kunnen nemen. Het park heeft ook verschillende eet- en drinkgelegenheden, zodat bezoekers tussendoor kunnen genieten van snacks en maaltijden.

Toegangskaarten en faciliteiten

Bezoekers kunnen toegangskaarten kopen bij de ingang van het park of van tevoren online. Het park biedt ook verschillende arrangementen en kortingen voor gezinnen en groepen. Daarnaast zijn er kluisjes beschikbaar voor het veilig opbergen van persoonlijke bezittingen, evenals kleedkamers en douches voor het gemak van de bezoekers.

Tips voor een bezoek

Om optimaal te kunnen genieten van een bezoek aan Aquapark Costa Teguise, zijn er enkele handige tips die bezoekers in gedachten kunnen houden:

– Breng voldoende zonnebrandcrème en beschermende kleding mee, aangezien de zon op Lanzarote erg sterk kan zijn.

– Kom vroeg om de drukte te vermijden en optimaal gebruik te maken van alle attracties.

– Vergeet niet om voldoende water en snacks mee te nemen, aangezien het park weliswaar eet- en drinkgelegenheden heeft, maar het handig kan zijn om zelf iets bij de hand te hebben.

– Neem zwemkleding, handdoeken en eventueel een wisselsetje kleding mee.

Kortom, voor wie op zoek is naar een dag vol waterpret, avontuur en ontspanning, is Aquapark Costa Teguise de ideale bestemming op Lanzarote. Met zijn diverse attracties, glijbanen en faciliteiten is het park een garantie voor een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Of het nu gaat om gillen van opwinding op de snelle glijbanen of gewoon relaxen in een van de zwembaden, Aquapark Costa Teguise heeft voor ieder wat wils.

Ook Canarische Eilanden