Dagtrips Tenerife

Dagje plezier in het Siam Park waterpark

Dagje plezier in het Siam Park waterpark op Tenerife

Ben je op vakantie op Tenerife en op zoek naar een spetterende dag vol avontuur en plezier? Dan is een bezoek aan het Siam Park waterpark een absolute must! Dit prachtige waterpark, gelegen in Costa Adeje, biedt een onvergetelijke ervaring voor zowel jong als oud.

Onze ervaring

Tijdens onze vakantie op Tenerife besloten we een dagje door te brengen in het Siam Park waterpark. We waren al een aantal keer langs het park gereden en waren erg nieuwsgierig naar wat het te bieden had. Op een zonnige ochtend vertrokken we vol enthousiasme richting het park.

Aankomst en entree

Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen door het personeel en konden we direct doorlopen dankzij de online tickets die we van tevoren hadden gekocht. Dit scheelde ons een hoop wachttijd bij de kassa, waardoor we extra lang van alle attracties konden genieten. De entree van het park is prachtig vormgegeven in Thaise stijl, waardoor je je meteen in een tropisch paradijs waant.

Attracties en glijbanen

Het park heeft een grote verscheidenheid aan attracties en glijbanen voor alle leeftijden. Voor de waaghalzen zijn er spectaculaire glijbanen met namen als de ‘Tower of Power’ en de ‘Dragon’. Voor de kleintjes zijn er rustigere attracties en een speciaal kinderbad waar ze veilig kunnen spelen. Zelf hebben we genoten van de gigantische wavepool en de lazy river, waar je heerlijk kon ontspannen.

Service en faciliteiten

Wat ons opviel was de uitstekende service en de mooie faciliteiten van het park. Overal was gedacht aan hygiëne en veiligheid, en het personeel was altijd vriendelijk en behulpzaam. We konden overal makkelijk eten en drinken kopen en er waren voldoende kleedkamers en lockers beschikbaar.

Tropische sfeer

De sfeer in het park is echt onovertroffen. Overal hoor je vrolijke muziek en zie je prachtige beplanting die het park een tropische uitstraling geeft. De aankleding en thematisering van de attracties zijn van hoog niveau, waardoor je je echt even in een andere wereld waant.

Praktische informatie

Het Siam Park is geopend van maandag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00 uur. Er zijn verschillende mogelijkheden om het park te bereiken, zoals met de auto, de bus of een georganiseerde excursie. Voor de entree gelden verschillende tarieven, afhankelijk van leeftijd en het tijdstip van het jaar. Het is aan te raden om van tevoren online tickets te kopen om wachttijden te voorkomen.

Boek nu jouw vakantie naar Tenerife

Ben jij na het lezen van onze ervaring ook enthousiast geworden over een bezoek aan het Siam Park waterpark op Tenerife? Wacht dan niet langer en boek nu jouw vakantie naar dit prachtige eiland vol zon, zee en strand. Met een bezoek aan het Siam Park ben je verzekerd van een dag vol avontuur en plezier voor het hele gezin!

Ook Canarische Eilanden