Dagtrips Tenerife

Bezoek aan het dierenpark Jungle Park

Bezoek aan het dierenpark Jungle Park op Tenerife

Heb je altijd al gedroomd van een ontmoeting met exotische dieren in een prachtige omgeving? Dan is een bezoek aan Jungle Park op Tenerife een absolute must! Onlangs heb ik dit prachtige dierenpark bezocht en ik kan je vertellen dat het een ervaring was die ik niet snel zal vergeten. In dit artikel neem ik je mee op mijn avontuur in Jungle Park en deel ik alle ins en outs over dit geweldige park.

Canarische Eilanden - D-reizen

De reis naar Jungle Park

Als je op vakantie bent op het prachtige eiland Tenerife, is een bezoek aan Jungle Park een geweldige manier om een dag vol avontuur en plezier te beleven. Het park is gelegen in het zuiden van het eiland, in de buurt van Los Cristianos en Costa Adeje, wat betekent dat het gemakkelijk bereikbaar is vanuit de populaire toeristische gebieden. Tijdens mijn bezoek nam ik een korte en schilderachtige rit vanuit mijn hotel in Costa Adeje naar het park, wat een perfecte start van de dag was.

Tip: Als je geen auto hebt, kun je ook gebruik maken van de lokale bussen die regelmatig vanuit verschillende delen van het eiland naar Jungle Park rijden.

De adembenemende omgeving

Zodra ik het park binnenliep, werd ik meteen betoverd door de prachtige omgeving. Jungle Park is gelegen in een weelderig groen landschap, omgeven door weelderige tropische vegetatie en kleurrijke bloemen. De exotische sfeer van het park is werkelijk adembenemend, en het voelde alsof ik een andere wereld was binnengestapt. Het voelde als een echt avontuur in de jungle!

Tip: Vergeet niet om comfortabele schoenen aan te trekken, want het park is uitgestrekt en je zult een behoorlijke afstand afleggen tijdens je bezoek.

De exotische dieren

Maar natuurlijk is het hoogtepunt van Jungle Park de ongelooflijke verscheidenheid aan exotische dieren die je hier kunt bewonderen. Van kleurrijke papegaaien tot majestueuze roofvogels en imposante leeuwen, het park herbergt een breed scala aan dieren uit alle hoeken van de wereld. Ik heb echt genoten van het zien van zeldzame en prachtige dieren die ik nog nooit in het echt had gezien.

Hoogtepunten van het park zijn onder andere de adembenemende Roofvogelshow, waar je getuige kunt zijn van de ongelooflijke vaardigheden en acrobatiek van deze prachtige vogels, en de verbazingwekkende leeuwenzone, waar je de koningen van de jungle van dichtbij kunt zien. Daarnaast zijn er ook interactieve ervaringen, zoals het voeren van papegaaien en selfies maken met zeeleeuwen.

Entertainment voor het hele gezin

Niet alleen dierenliefhebbers zullen genieten van Jungle Park, het park heeft ook veel te bieden voor gezinnen met kinderen. Er zijn verschillende speeltuinen verspreid over het park, zodat de kleintjes kunnen spelen en plezier kunnen hebben. Daarnaast zijn er ook educatieve shows en activiteiten die zowel leuk als leerzaam zijn, zoals de Pinguïnshow en de interactieve kinderboerderij.

Tip: Als je met kinderen reist, zorg er dan voor dat je de speciale kinderactiviteiten in het park niet mist. Ze zullen er dol op zijn!

Praktische informatie

Als je van plan bent om Jungle Park te bezoeken, zijn er een paar praktische zaken waar je rekening mee moet houden. Het park is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.30 uur, en de entree is inclusief toegang tot alle shows en attracties in het park. Voor het gemak van de bezoekers zijn er verschillende eet- en drinkgelegenheden verspreid over het park, dus je zult zeker niet met een lege maag achterblijven.

Tip: Als je de wachtrijen wilt vermijden, overweeg dan om je tickets van tevoren online te kopen, zodat je direct het park kunt betreden.

Boek jouw avontuur in Jungle Park

Na mijn bezoek aan Jungle Park kan ik met zekerheid zeggen dat het een ervaring is die je niet mag missen tijdens je verblijf op Tenerife. Of je nu een dierenliefhebber bent, op zoek bent naar een leuke familie-uitstap, of gewoon een dag vol avontuur en plezier wilt beleven, Jungle Park heeft voor elk wat wils. Dus waar wacht je nog op? Boek jouw avontuur in Jungle Park en maak je klaar voor een dag vol onvergetelijke momenten!

Ook Canarische Eilanden