Dagtrips Fuerteventura

Bezoek aan de La Lajita Oasis Park met dieren en botanische tuinen

Bezoek aan de La Lajita Oasis Park met dieren en botanische tuinen op Fuerteventura

Ben je op zoek naar een leuke en educatieve activiteit tijdens je verblijf op het prachtige eiland Fuerteventura? Dan is een bezoek aan de La Lajita Oasis Park zeker een aanrader! Dit park combineert een dierentuin met prachtige botanische tuinen, waardoor het een perfecte dagtrip is voor het hele gezin. Tijdens mijn recente bezoek aan Fuerteventura besloot ik dit park te verkennen en ik werd aangenaam verrast door alles wat het te bieden heeft.

Prachtige dieren en tuinen

Bij aankomst in het La Lajita Oasis Park word je begroet door een indrukwekkende verscheidenheid aan dieren, waaronder exotische vogels, kleurrijke papegaaien, nieuwsgierige stokstaartjes en majestueuze flamingo’s. De dierentuin is ruim opgezet en biedt de dieren voldoende ruimte en comfort, wat ik als dierenliefhebber erg waardeerde.”

Naast de dieren herbergt het park ook prachtige botanische tuinen met een grote verscheidenheid aan planten en bloemen. Wandelen door de tuinen is een lust voor het oog en biedt je de mogelijkheid om meer te leren over de lokale flora en fauna van Fuerteventura. Vergeet niet om je camera mee te nemen, want er zijn tal van fotogenieke plekjes in het park!

Interactieve ervaringen

Wat het La Lajita Oasis Park echt uniek maakt, zijn de vele interactieve ervaringen die het biedt. Zo kun je deelnemen aan voedersessies met de dieren, waarbij je de mogelijkheid hebt om de dieren van dichtbij te zien en zelfs te voeren. Dit zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring, vooral voor kinderen die dol zijn op dieren. Daarnaast worden er ook regelmatig shows en presentaties gegeven, waarbij je meer te weten komt over de verschillende diersoorten in het park.

Als je meer wilt leren over de natuur en het milieu, kun je deelnemen aan een van de educatieve programma’s die worden aangeboden in het park. Deze programma’s zijn gericht op het bewust maken van bezoekers over het belang van natuurbehoud en duurzaamheid. Een leerzame én leuke toevoeging aan je bezoek!

Praktische informatie

Het La Lajita Oasis Park is gelegen aan de zuidkant van Fuerteventura en is dagelijks geopend van 09:30 tot 17:30 uur. De entree bedraagt €20 voor volwassenen en €10 voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar. Kinderen onder de 4 jaar mogen gratis naar binnen. Er is een cafetaria in het park waar je kunt genieten van een hapje en een drankje, en er zijn ook souvenirwinkels waar je leuke souvenirs kunt kopen om je bezoek te herdenken.

Al met al was mijn bezoek aan het La Lajita Oasis Park een geweldige ervaring die ik iedereen kan aanraden. Of je nu een dierenliefhebber bent, geïnteresseerd bent in de natuur of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit op Fuerteventura, dit park heeft voor elk wat wils. Mis het niet tijdens je verblijf op dit prachtige eiland!

Een dag vol plezier en verwondering

Na een dag vol plezier en verwondering bij het La Lajita Oasis Park, verliet ik het park met een glimlach op mijn gezicht en tal van mooie herinneringen. Ik genoot van het gezelschap van de dieren, de prachtige botanische tuinen en de leerzame ervaringen die het park te bieden had. Het was een dag die ik niet snel zal vergeten en die me nog meer liefde voor de natuur heeft bijgebracht. Dus, als je de kans krijgt om dit bijzondere park te bezoeken, twijfel dan niet en ga ervoor. Het zal een dag vol plezier en verwondering zijn die je nog lang bij zal blijven!

Ook Canarische Eilanden