Reisgidsen

Waterspeelparken voor Gezinnen op Gran Canaria

Waterspeelparken voor Gezinnen op Gran Canaria

Gran Canaria is een prachtig eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden, aangename klimaat en vele activiteiten voor gezinnen. Eén van de populaire activiteiten voor gezinnen op het eiland is het bezoeken van waterspeelparken. Deze parken bieden verfrissend waterplezier en zijn ideaal voor een dagje uit met de kinderen. In dit artikel bespreken we enkele van de beste waterspeelparken op Gran Canaria die geschikt zijn voor gezinnen.

Palmitos Park

Eén van de meest bekende waterspeelparken op Gran Canaria is Palmitos Park. Dit park ligt in het zuiden van het eiland en biedt een enorme keuze aan waterattracties voor kinderen van alle leeftijden. Van glijbanen tot zwembaden en waterspeeltoestellen, Palmitos Park heeft voor ieder wat wils. Naast de waterattracties biedt het park ook de mogelijkheid om te genieten van de prachtige flora en fauna, met een grote verscheidenheid aan exotische dieren en planten. Het is een geweldige plek om samen met het gezin een dag door te brengen.

Attracties bij Palmitos Park:

  • Diverse glijbanen voor verschillende leeftijdsgroepen
  • Zwembaden en waterspeeltoestellen
  • Exotische dieren en planten

Aqualand Maspalomas

Een ander populaire waterspeelpark op Gran Canaria is Aqualand Maspalomas. Dit park ligt in het zuiden van het eiland en staat bekend om zijn uitgebreide selectie aan glijbanen, zwembaden en attracties. Het park biedt een geweldige mix van adrenaline en ontspanning, en is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuke dag vol waterplezier. Met attracties zoals de Tornado glijbaan, de Kamikaze en de Congo River, is er genoeg spanning en sensatie voor kinderen en volwassenen.

Attracties bij Aqualand Maspalomas:

  • Keuze uit verschillende glijbanen en zwembaden
  • Ontspanningsgebieden voor ouders
  • Shows en entertainment voor het hele gezin

Openingstijden en Praktische informatie

De meeste waterspeelparken op Gran Canaria zijn geopend van begin april tot eind oktober, hoewel sommige parken het hele jaar door geopend zijn. De openingstijden variëren afhankelijk van het seizoen, dus het is altijd goed om de officiële website van het park te raadplegen voor de meest actuele informatie. Wat betreft toegangsprijzen, de kosten voor toegang tot waterspeelparken op Gran Canaria variëren, afhankelijk van de leeftijd van de bezoekers en of er speciale aanbiedingen zijn. Veel parken bieden ook kortingen voor gezinnen en groepen. Het is raadzaam om van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral tijdens drukke periodes.

Conclusie

Waterspeelparken op Gran Canaria bieden een geweldige mogelijkheid voor gezinnen om samen te genieten van waterplezier, avontuur en ontspanning. Met een ruime keuze aan attracties en faciliteiten, zijn deze parken een ideale bestemming voor een dagje uit met het gezin. Of je nu houdt van glijbanen, zwembaden, of gewoon wilt ontspannen in een prachtige omgeving, de waterspeelparken op Gran Canaria hebben voor ieder wat wils. Dus, als je op zoek bent naar een leuke activiteit voor het hele gezin tijdens je vakantie op Gran Canaria, overweeg dan zeker een bezoek aan één van deze fantastische waterspeelparken!

Ook Canarische Eilanden