Canarische Eilanden

Waterpark Canarische Eilanden

Waterpark Canarische Eilanden

Een van de populaire attracties op de Canarische Eilanden is het waterpark. Het waterpark Canarische Eilanden biedt een geweldige ervaring voor zowel jong als oud. Met een breed scala aan glijbanen, zwembaden en andere waterattracties is het waterpark een must-visit bestemming voor iedereen die op zoek is naar wat waterpret tijdens hun vakantie op de Canarische Eilanden.

Attracties en Glijbanen

Het waterpark Canarische Eilanden heeft een verscheidenheid aan attracties en glijbanen die geschikt zijn voor alle leeftijden en niveaus van avontuur. Hier zijn enkele van de populaire attracties die je kunt verwachten te vinden in het waterpark:

 • Lazy River: Geniet van een ontspannende rit op een dobberende band terwijl je langs prachtige landschappen drijft.
 • Wave Pool: Ervaar de sensatie van de oceaan met de kunstmatige golven in de wave pool.
 • Kindergebied: Speciaal ontworpen voor de kleintjes, met ondiepe zwembaden, kleine glijbanen en interactieve waterattracties.
 • Tornado Slide: Een spannende glijbaan waar je in een trechtervormige buis wordt gelanceerd en ronddraait voordat je in het zwembad plonst.
 • Kamikaze Slide: Voor de waaghalzen is er de kamikaze slide, een steile glijbaan waar je met hoge snelheid naar beneden suist.
 • Family Slide: Een glijbaan waar het hele gezin samen van kan genieten.

Faciliteiten en Diensten

Het waterpark Canarische Eilanden biedt ook verschillende faciliteiten en diensten om ervoor te zorgen dat bezoekers een comfortabele en plezierige ervaring hebben. Hier zijn enkele van de faciliteiten die je kunt verwachten te vinden:

 • Lockers: Huur een kluisje om je waardevolle spullen veilig op te bergen terwijl je geniet van de attracties.
 • Restaurants en Cafés: Geniet van een heerlijke maaltijd of verfrissend drankje in een van de restaurants of cafés in het waterpark.
 • Zonneterras: Ontspan en geniet van de zon op het zonneterras terwijl je uitkijkt over het waterpark.
 • Winkels: Koop souvenirs en zwemkleding in de winkels van het waterpark.
 • EHBO-post: Voor noodgevallen is er een EHBO-post beschikbaar in het waterpark.

Tickets en Openingstijden

Het waterpark Canarische Eilanden is meestal het hele jaar door geopend, maar de openingstijden kunnen variëren afhankelijk van het seizoen. Het is raadzaam om vooraf de officiële website van het waterpark te raadplegen voor de meest recente informatie over openingstijden en ticketprijzen.

De ticketprijzen voor het waterpark variëren afhankelijk van de leeftijd en het type ticket dat je kiest. Er zijn vaak speciale tarieven beschikbaar voor kinderen, gezinnen en groepen. Het is ook mogelijk om online tickets te kopen om wachtrijen bij de ingang te vermijden.

Conclusie

Het waterpark Canarische Eilanden is een geweldige bestemming voor waterliefhebbers van alle leeftijden. Met een breed scala aan attracties, glijbanen en faciliteiten biedt het waterpark een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Of je nu op zoek bent naar spanning en sensatie of gewoon wilt ontspannen in het water, het waterpark Canarische Eilanden heeft voor elk wat wils. Vergeet niet om vooraf de openingstijden en ticketprijzen te controleren, zodat je optimaal kunt genieten van je dag in het waterpark Canarische Eilanden!

Ook Canarische Eilanden