Bezienswaardigheden Tenerife

Parque Las Águilas Jungle Park

Ontdek Parque Las Águilas Jungle Park op Tenerife

Ben je op zoek naar een avontuurlijke en exotische belevenis tijdens je vakantie op het prachtige eiland Tenerife? Breng dan zeker een bezoek aan Parque Las Águilas Jungle Park, een uniek dierenpark gelegen in de zonnige en weelderige omgeving van Arona. Tijdens mijn recente vakantie op Tenerife had ik de kans om dit park te bezoeken en ik kan je vertellen dat het een ervaring was om nooit te vergeten. In dit artikel deel ik graag mijn ervaringen en geef ik je alle informatie die je nodig hebt om ook dit prachtige park te ontdekken.

Praktische informatie

Wanneer je van plan bent om Parque Las Águilas Jungle Park te bezoeken, is het handig om praktische informatie bij de hand te hebben. Het park is geopend van maandag tot zondag van 10.00 tot 17.30 uur. De entree bedraagt €26 voor volwassenen en €17 voor kinderen tussen 3 en 10 jaar. Het park is goed bereikbaar met de auto en er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Daarnaast rijden er ook bussen vanuit verschillende delen van Tenerife naar het park.

De betoverende omgeving

Zodra je het park binnenstapt, word je ondergedompeld in een betoverende omgeving vol exotische planten, watervallen en tropische vogels. Het park is prachtig aangelegd en je kunt hier urenlang rondwandelen terwijl je geniet van de weelderige natuur om je heen. Vergeet niet om je camera mee te nemen, want je zult hier ongetwijfeld prachtige foto’s kunnen maken.

De spectaculaire dieren

Een van de hoogtepunten van Parque Las Águilas Jungle Park zijn de spectaculaire dieren die hier gehuisvest zijn. Van kleurrijke papegaaien en imposante roofvogels tot speelse gibbons en majestueuze leeuwen, het park herbergt een grote verscheidenheid aan diersoorten. Tijdens speciale shows kun je de dieren van dichtbij bewonderen en meer leren over hun leefomgeving en gedrag.

Interactieve ervaringen

Wat het park extra bijzonder maakt, zijn de interactieve ervaringen die je hier kunt beleven. Zo is er een speciale ruimte waar je de papegaaien kunt voeren en zelfs met ze op de foto kunt. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om deel te nemen aan educatieve programma’s en achter de schermen te kijken bij de verzorging van de dieren.

Culinaire mogelijkheden

Tijdens je bezoek aan Parque Las Águilas Jungle Park hoef je zeker niet met een lege maag rond te lopen. Het park biedt verschillende eetgelegenheden waar je kunt genieten van een smakelijke maaltijd of een verfrissend drankje. Of je nu zin hebt in een lichte lunch of gewoon wilt genieten van een ijsje, er is voor ieder wat wils.

Praktische tips voor je bezoek

– Zorg ervoor dat je comfortabele schoenen draagt, aangezien het park vrij groot is en je veel zult rondlopen.
– Neem voldoende water mee, vooral op warme dagen, om gehydrateerd te blijven.
– Overweeg om een hoed of pet mee te nemen om jezelf te beschermen tegen de zon.
– Vergeet je zonnebrandcrème niet, want de zon op Tenerife kan fel zijn.

Samenvatting

Parque Las Águilas Jungle Park op Tenerife is een absolute aanrader voor iedereen die houdt van avontuur, natuur en exotische dieren. Het park is prachtig aangelegd en herbergt een grote verscheidenheid aan diersoorten, van kleurrijke vogels tot indrukwekkende roofdieren. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om deel te nemen aan interactieve ervaringen en om meer te leren over de dieren die hier wonen. Met praktische tips en informatie ben je helemaal klaar om dit prachtige park te gaan ontdekken tijdens je volgende vakantie op Tenerife. Zet Parque Las Águilas Jungle Park zeker op je lijstje met must-see attracties en geniet van een onvergetelijke dag midden in de weelderige natuur en exotische dieren. Veel plezier en geniet van je vakantie op Tenerife!

Ook Canarische Eilanden