Verblijf Lanzarote

Overnachten in een gerenoveerde boerderij

Overnachten in een gerenoveerde boerderij op Lanzarote

Lanzarote, een prachtig eiland in de Atlantische Oceaan, is een populaire bestemming voor vakantiegangers die op zoek zijn naar zon, zee en strand. Maar naast de prachtige stranden en helderblauwe wateren heeft Lanzarote ook veel te bieden op cultureel en historisch gebied. Een van de beste manieren om van de authentieke charme van het eiland te genieten, is door te overnachten in een gerenoveerde boerderij.

De gerenoveerde boerderijen op Lanzarote bieden een unieke en authentieke ervaring, en zorgen ervoor dat je de lokale cultuur en tradities van het eiland echt kunt ervaren. In dit artikel zullen we de voordelen van het overnachten in een gerenoveerde boerderij op Lanzarote bespreken, evenals enkele van de beste accommodaties die het eiland te bieden heeft.

De voordelen van een verblijf in een gerenoveerde boerderij

1. Authentieke ervaring
Overnachten in een gerenoveerde boerderij op Lanzarote biedt een authentieke ervaring die je niet zult vinden in een standaard hotel. Je kunt genieten van de rust en eenvoud van het plattelandsleven, en tegelijkertijd genieten van alle moderne gemakken die de gerenoveerde boerderijen te bieden hebben.

2. Rustige omgeving
De gerenoveerde boerderijen liggen vaak op rustige locaties, ver weg van de drukte van de toeristische gebieden. Hierdoor kun je optimaal ontspannen en genieten van de prachtige natuurlijke omgeving van Lanzarote.

3. Persoonlijke service
Een verblijf in een gerenoveerde boerderij wordt vaak geleverd met persoonlijke service van de gastheren en gastvrouwen. Ze staan klaar om je te helpen met eventuele vragen of verzoeken, en kunnen je vaak voorzien van waardevolle lokale tips en aanbevelingen.

De beste gerenoveerde boerderijen op Lanzarote

1. Finca de Arrieta
Finca de Arrieta is een prachtige gerenoveerde boerderij gelegen in het noorden van Lanzarote. De accommodatie biedt luxe ecologische villa’s en yurts, omgeven door prachtige tuinen en een prachtig uitzicht op zee. Gasten kunnen genieten van verschillende faciliteiten, zoals een zwembad, een speeltuin en een eigen kamer met ontbijt.

2. Casa Tomaren
Casa Tomaren is een traditionele boerderij gelegen in het hart van Lanzarote, dicht bij het dorp San Bartolomé. De boerderij biedt prachtig ingerichte kamers en appartementen, die zijn voorzien van alle moderne gemakken. Gasten kunnen genieten van de rustige omgeving en de prachtige tuinen, evenals diverse activiteiten zoals yoga en massage.

Conclusie

Overnachten in een gerenoveerde boerderij op Lanzarote is een geweldige manier om de authentieke charme van het eiland te ervaren. Met een combinatie van rust, luxe en persoonlijke service, bieden de gerenoveerde boerderijen een unieke en onvergetelijke ervaring voor vakantiegangers. Als je Lanzarote bezoekt, overweeg dan zeker om te verblijven in een van de prachtige gerenoveerde boerderijen die het eiland te bieden heeft. Je zult er geen spijt van krijgen!

Ook Canarische Eilanden