Canarische Eilanden

Naturisten vakantie Canarische Eilanden

Naturisten vakantie Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn een populaire bestemming voor vakantiegangers van over de hele wereld. Naast de prachtige stranden, het aangename klimaat en de adembenemende natuur, bieden de Canarische Eilanden ook een unieke ervaring voor naturisten. Een naturisten vakantie op de Canarische Eilanden is een geweldige manier om te genieten van de vrijheid en het comfort van naakt recreëren in een prachtige omgeving.

Waarom kiezen voor een naturisten vakantie op de Canarische Eilanden?

Er zijn verschillende redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor een naturisten vakantie op de Canarische Eilanden. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 • Prachtige stranden: De Canarische Eilanden staan bekend om hun prachtige stranden. Veel van deze stranden hebben speciale naturistenzones waar je in alle rust naakt kunt zonnen en zwemmen.
 • Perfect klimaat: Het klimaat op de Canarische Eilanden is het hele jaar door mild en aangenaam. Dit betekent dat je vrijwel altijd buiten kunt zijn en kunt genieten van de naturistische levensstijl.
 • Naturisten accommodaties: Op de Canarische Eilanden zijn er verschillende accommodaties die speciaal zijn ontworpen voor naturisten. Deze resorts en hotels bieden privacy, comfort en faciliteiten die zijn afgestemd op de behoeften van naturisten.
 • Naturisten activiteiten: Naast het genieten van de prachtige stranden, zijn er op de Canarische Eilanden ook tal van naturisten activiteiten te ondernemen. Denk hierbij aan naaktwandelen, yogalessen, meditatiesessies en nog veel meer.
 • Tolerante sfeer: De Canarische Eilanden staan bekend om hun tolerante en open-minded sfeer. Naturisten worden hier geaccepteerd en gerespecteerd, waardoor je je als naturist volledig op je gemak kunt voelen.

Populaire naturisten bestemmingen op de Canarische Eilanden

Op de Canarische Eilanden zijn er verschillende populaire bestemmingen voor naturisten. Hier zijn enkele van de meest geliefde plekken:

 1. Corralejo, Fuerteventura: Corralejo is een populaire badplaats op het eiland Fuerteventura. Hier vind je prachtige naturistenstranden zoals Playa de Corralejo en Playa de la Calera.
 2. Maspalomas, Gran Canaria: Maspalomas staat bekend om zijn uitgestrekte duinen en prachtige stranden. Het gebied rond de vuurtoren is een populaire naturistenzone.
 3. Charco del Palo, Lanzarote: Charco del Palo is een klein dorpje op het eiland Lanzarote dat bekend staat als een naturistenparadijs. Hier vind je verschillende naturistenresorts en een prachtig strand.
 4. Playa de los Patos, Tenerife: Playa de los Patos is een afgelegen strand op het eiland Tenerife dat populair is onder naturisten. Het is een prachtige plek om te genieten van de natuur en de zee.

Tips voor een geslaagde naturisten vakantie op de Canarische Eilanden

Als je van plan bent om een naturisten vakantie op de Canarische Eilanden te boeken, zijn hier enkele handige tips om ervoor te zorgen dat je vakantie een succes wordt:

 • Kies de juiste accommodatie: Zorg ervoor dat je een accommodatie kiest die naturisten verwelkomt en faciliteiten biedt die aansluiten bij jouw wensen en behoeften.
 • Respecteer de regels: Houd je altijd aan de regels en voorschriften van de naturistenstranden en resorts. Respecteer de privacy van andere naturisten en zorg ervoor dat je je gedraagt op een manier die de naturistische gemeenschap positief vertegenwoordigt.
 • Bescherm jezelf tegen de zon: Vergeet niet om jezelf goed in te smeren met zonnebrandcrème en draag indien nodig een hoed en zonnebril om jezelf te beschermen tegen de felle zon.
 • Geniet van de naturistische activiteiten: Maak gebruik van de naturisten activiteiten die worden aangeboden op de Canarische Eilanden. Dit is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en jezelf onder te dompelen in de naturistische levensstijl.
 • Verken de omgeving: Naast het genieten van de naturistenstranden, is het ook de moeite waard om de prachtige natuur en bezienswaardigheden van de Canarische Eilanden te verkennen. Huur een auto of maak gebruik van het openbaar vervoer om de verschillende eilanden te ontdekken.

Een naturisten vakantie op de Canarische Eilanden is een unieke en ontspannende ervaring. Met prachtige stranden, een aangenaam klimaat en een tolerante sfeer, bieden de Canarische Eilanden alles wat je nodig hebt voor een geweldige naturistische vakantie. Kies de juiste bestemming, respecteer de regels en geniet van de vrijheid en het comfort van naakt recreëren in een prachtige omgeving. Boek vandaag nog jouw naturisten vakantie op de Canarische Eilanden!

Ook Canarische Eilanden