Verblijf Lanzarote

Hotels met toegang tot exclusieve golfbanen

Hotels met toegang tot exclusieve golfbanen op het eiland Lanzarote

Lanzarote, een van de Canarische eilanden, is niet alleen een bestemming voor zon, zee en strand, maar biedt ook uitstekende mogelijkheden voor golfliefhebbers. Het eiland beschikt over diverse exclusieve golfbanen die garant staan voor prachtige uitzichten en uitdagende speelvelden. Voor degenen die op zoek zijn naar een luxe golfervaring, zijn er tevens verschillende hotels op Lanzarote met toegang tot deze exclusieve golfbanen. In dit artikel gaan we dieper in op de beste hotels met toegang tot exclusieve golfbanen op Lanzarote.

Costa Teguise

Een populaire bestemming voor golfliefhebbers op Lanzarote is Costa Teguise, gelegen aan de oostkust van het eiland. Hier bevindt zich de beroemde golfbaan Costa Teguise Golf, ontworpen door de gerenommeerde golfbaanarchitect John Harris. Niet ver van deze golfbaan bevindt zich het Melia Salinas hotel, een luxe 5-sterrenhotel met directe toegang tot de Costa Teguise Golf. Gasten van dit hotel kunnen genieten van exclusieve privileges, zoals gereduceerde greenfees en speciale golfarrangementen. Met prachtige uitzichten op zee en een scala aan voorzieningen, is dit hotel een uitstekende keuze voor golfers die op zoek zijn naar comfort en gemak.

Puerto del Carmen

Een andere populaire locatie op Lanzarote voor golfliefhebbers is Puerto del Carmen, een levendige badplaats aan de zuidoostkust van het eiland. Hier bevindt zich de Lanzarote Golf Resort, een uitdagende 18-holes golfbaan met adembenemende uitzichten op de oceaan en het vulkanische landschap van Lanzarote. Voor een luxueus verblijf met toegang tot deze exclusieve golfbaan, is het Hotel Fariones een uitstekende keuze. Dit elegante 5-sterrenhotel biedt gasten niet alleen directe toegang tot de Lanzarote Golf Resort, maar ook diverse gastronomische restaurants, wellnessfaciliteiten en persoonlijke service van wereldklasse.

Punta Mujeres

Voor golfliefhebbers die op zoek zijn naar rust en natuur, is Punta Mujeres een prachtige locatie op Lanzarote. Hier bevindt zich de Club La Santa, een exclusief resort met een professionele 18-holes golfbaan die uitdaging biedt voor zowel beginners als ervaren golfers. Het Sands Beach Resort is een luxe hotel in Punta Mujeres dat directe toegang biedt tot de golfbaan van Club La Santa. Dit resort is ideaal voor golfers die hun passie willen combineren met ontspanning en wellness, aangezien het beschikt over prachtige zwembaden, een wellnesscentrum en een scala aan sportfaciliteiten.

Voordelen van een verblijf in een hotel met toegang tot exclusieve golfbanen

Het verblijven in een hotel met toegang tot exclusieve golfbanen op Lanzarote biedt een aantal voordelen voor golfliefhebbers. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

  • Directe toegang tot de golfbaan, waardoor golfers gemakkelijk en snel kunnen spelen
  • Speciale privileges, zoals gereduceerde greenfees, golfarrangementen en persoonlijke service
  • Mogelijkheid om te genieten van andere luxe voorzieningen en activiteiten in het hotel
  • Prachtige uitzichten en een rustige omgeving om te ontspannen na het golfen

Conclusie

Voor golfliefhebbers die op zoek zijn naar een luxe golfervaring, zijn de hotels met toegang tot exclusieve golfbanen op Lanzarote een uitstekende keuze. Of u nu de voorkeur geeft aan een levendige badplaats, rustige natuur of een exclusief resort, er is altijd een geschikt hotel dat aan uw wensen voldoet. Met prachtige golfbanen, uitstekende voorzieningen en persoonlijke service, beloven deze hotels een onvergetelijke golfvakantie op het betoverende eiland Lanzarote.

Ook Canarische Eilanden