Canarische Eilanden

Hotels met glijbanen Canarische Eilanden

Hotels met glijbanen Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden staan bekend om hun prachtige stranden, aangename klimaat en diverse recreatiemogelijkheden. Voor gezinnen met kinderen is het vinden van een hotel met glijbanen op de Canarische Eilanden een geweldige optie. Deze hotels bieden niet alleen comfortabele accommodatie, maar ook eindeloos plezier voor jong en oud.

Voordelen van hotels met glijbanen op de Canarische Eilanden

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het verblijven in een hotel met glijbanen op de Canarische Eilanden:

  • Kinderen zullen zich geen moment vervelen. Met glijbanen in het hotel kunnen ze de hele dag door plezier hebben en nieuwe vrienden maken.
  • Ouders kunnen ontspannen terwijl hun kinderen zich vermaken. Terwijl de kinderen van de glijbanen glijden, kunnen ouders genieten van de zon bij het zwembad of ontspannen in de spa van het hotel.
  • Hotels met glijbanen bieden vaak ook andere faciliteiten voor kinderen, zoals speeltuinen, kinderclubs en animatieteams. Dit zorgt ervoor dat kinderen zich ook buiten de glijbanen kunnen vermaken.
  • De Canarische Eilanden hebben een mild klimaat het hele jaar door, waardoor het mogelijk is om het hele jaar door van de glijbanen te genieten.
  • De hotels met glijbanen op de Canarische Eilanden zijn vaak gelegen in prachtige omgevingen, dicht bij het strand en andere toeristische attracties.

Populaire hotels met glijbanen op de Canarische Eilanden

Er zijn verschillende hotels op de Canarische Eilanden die glijbanen aanbieden als onderdeel van hun faciliteiten. Hier zijn enkele populaire opties:

1. Hotel Paradise

Hotel Paradise is een luxe resort op Tenerife, dat bekend staat om zijn uitgebreide waterpark met glijbanen. Het resort biedt verschillende glijbanen voor alle leeftijden, van kleine glijbanen voor peuters tot spannende glijbanen voor tieners en volwassenen. Daarnaast heeft het hotel ook meerdere zwembaden, restaurants en een spa.

2. Resort SunSplash

Resort SunSplash is gelegen op Gran Canaria en biedt een breed scala aan faciliteiten voor het hele gezin. Het waterpark van het resort heeft meerdere glijbanen, waaronder een grote familieglijbaan en een snelle glijbaan voor de avontuurlijke gasten. Het resort heeft ook een miniclub, speeltuin en animatieteam voor kinderen.

3. Hotel AquaFun

Hotel AquaFun is een all-inclusive hotel op Lanzarote, dat bekend staat om zijn spectaculaire waterpark. Het waterpark heeft verschillende glijbanen, waaronder een trechterglijbaan en een multi-lane glijbaan. Het hotel biedt ook andere faciliteiten, zoals een fitnessruimte, tennisbanen en een minigolfbaan.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming waar het hele gezin plezier kan hebben, dan zijn hotels met glijbanen op de Canarische Eilanden een uitstekende keuze. Deze hotels bieden niet alleen comfortabele accommodatie, maar ook eindeloos plezier voor kinderen en ontspanning voor ouders. Met het milde klimaat en de prachtige omgeving van de Canarische Eilanden, is een vakantie in een hotel met glijbanen een onvergetelijke ervaring.

Ook Canarische Eilanden