Activiteiten Tenerife

Geleide trektochten langs oude paden en pelgrimstochten

Geleide trektochten langs oude paden en pelgrimstochten op Tenerife

Ontdek de historische en spirituele kant van Tenerife

Ben je op zoek naar een unieke manier om Tenerife te verkennen? Dan zijn geleide trektochten langs oude paden en pelgrimstochten de perfecte manier om de historische en spirituele kant van dit prachtige Canarische eiland te ervaren. Tenerife heeft een rijke geschiedenis en is bezaaid met oude pelgrimspaden die al eeuwenlang worden bewandeld door zowel religieuze pelgrims als avontuurlijke reizigers.

Verken de verborgen schatten van Tenerife

Tijdens een geleide trektocht word je meegenomen naar de meest adembenemende en verborgen plekken van Tenerife. Je zult versteld staan van de prachtige landschappen, historische bezienswaardigheden en lokale cultuur die je onderweg zult tegenkomen. Het is een unieke manier om de verborgen schatten van Tenerife te ontdekken, ver weg van het massatoerisme.

Ontdek de diverse routes en paden

De pelgrimstocht naar de Basiliek van de Candelaria

Een van de meest bekende pelgrimstochten op Tenerife is die naar de Basiliek van de Candelaria, een belangrijk bedevaartsoord op het eiland. Deze tocht voert je langs prachtige kustlandschappen en kleine dorpjes, en eindigt bij de basiliek waar je de kans krijgt om de lokale cultuur en religie van dichtbij te ervaren.

Historische paden in het Anaga-gebergte

Het Anaga-gebergte is een waar paradijs voor liefhebbers van wandelen en avontuur. Tijdens een geleide trektocht door dit prachtige gebied ontdek je oude herderspaden, weelderige bossen en adembenemende uitzichten over de kustlijn van Tenerife. Het is een geweldige manier om de natuurlijke schoonheid van het eiland te ervaren en meer te leren over de geschiedenis van deze regio.

Professionele gidsen

Deskundige en ervaren gidsen

Tijdens de geleide trektochten en pelgrimstochten word je begeleid door deskundige en ervaren gidsen die alles weten over de geschiedenis, cultuur en natuur van Tenerife. Ze zullen je niet alleen veilig door de bergen leiden, maar ook boeiende verhalen en interessante feiten delen over de plaatsen die je bezoekt.

Veiligheid en comfort

De gidsen zorgen ervoor dat je veilig en comfortabel op pad gaat en beschikken over de nodige EHBO-vaardigheden voor het geval er iets gebeurt. Je kunt dus met een gerust hart genieten van het wandelen en je volledig overgeven aan de prachtige omgeving.

Boek jouw geleide trektocht op Tenerife

Wil jij Tenerife op een unieke manier verkennen en de historische en spirituele kant van het eiland ontdekken? Boek dan nu de geleide trektocht of pelgrimstocht die het beste bij jou past. Er zijn verschillende reisorganisaties die deze unieke ervaringen aanbieden en je kunt kiezen uit diverse routes en tochten, afhankelijk van jouw interesses en fysieke conditie.

Kortom, een geleide trektocht op Tenerife is een onvergetelijke ervaring die je de kans geeft om de verborgen schatten van het eiland te ontdekken, terwijl je geniet van de prachtige natuur en rijke geschiedenis. Boek vandaag nog jouw avontuur en maak je klaar voor een onvergetelijke reis naar Tenerife!

Ook Canarische Eilanden