Dagtrips Fuerteventura

Boottocht naar de afgelegen stranden van Playa de la Concha

Een boottocht naar de afgelegen stranden van Playa de la Concha

Droom jij ook van witte zandstranden, kristalhelder water en totale rust? Dan is een boottocht naar de afgelegen stranden van Playa de la Concha op Fuerteventura echt iets voor jou. Laat me je meenemen op mijn avontuur naar deze paradijselijke plek, weg van de drukte en het massatoerisme.

Op weg naar de boot

De dag begon vroeg, met de zon die langzaam opkwam en de belofte van een perfecte dag aan zee. Ik stapte aan boord van de boot in de haven van Corralejo, klaar voor een dag vol avontuur. De kapitein begroette ons met een glimlach en vertelde ons over de route die we zouden volgen.

De boottocht naar Playa de la Concha duurde ongeveer een uur, maar de tijd vloog voorbij terwijl we langs prachtige kustlijnen en kristalhelder water voeren. Onderweg kregen we zelfs nog een glimp van dolfijnen die met ons meezwommen, een onvergetelijke ervaring!

De aankomst bij Playa de la Concha

Toen we eindelijk bij Playa de la Concha aankwamen, was ik sprakeloos. Het strand was werkelijk adembenemend, met wit zand dat glinsterde in de zon en azuurblauw water dat uitnodigend lonkte. Het voelde als een verborgen paradijs, ver weg van de bewoonde wereld.

We dropten het anker en sprongen in het water, klaar om te genieten van een dag vol zon, zee en strand. De rust en stilte op Playa de la Concha waren ongeëvenaard, een verademing ten opzichte van de drukke toeristische hotspots elders op het eiland.

Wat te doen op Playa de la Concha

Op Playa de la Concha is er genoeg te doen voor iedereen. Of je nu wilt zonnebaden op het strand, snorkelen in het heldere water of gewoon wilt ontspannen onder een parasol met een goed boek, alles is mogelijk. Vergeet niet om je eigen eten en drinken mee te nemen, want er zijn geen faciliteiten op het strand.

Ik bracht mijn dag door met luieren in de zon, af en toe een duik nemen in het verfrissende water en genieten van het spectaculaire uitzicht op de omringende kliffen en rotsformaties. Het was de perfecte ontsnapping aan het dagelijkse leven, een moment van ultieme ontspanning en rust.

Terug naar de bewoonde wereld

Aan het einde van de dag was het tijd om terug te keren naar de bewoonde wereld. Met tegenzin lieten we Playa de la Concha achter ons en stapten we weer aan boord van de boot. De zon begon langzaam onder te gaan, en we genoten nog een laatste keer van het prachtige uitzicht op zee.

Terug in de haven van Corralejo bedankte ik de kapitein voor een fantastische dag en nam ik afscheid van mijn medereizigers. Met een tintelend gevoel van geluk en dankbaarheid stapte ik aan land, wetende dat ik een herinnering had gemaakt die ik voor altijd zou koesteren.

Laat de drukte achter je en ontdek het paradijs

Ben jij toe aan een dag vol rust, ontspanning en schoonheid? Dan is een boottocht naar de afgelegen stranden van Playa de la Concha op Fuerteventura precies wat je nodig hebt. Laat de drukte achter je en ontdek het paradijs op aarde, een plek waar de tijd lijkt stil te staan en alle zorgen verdwijnen. Dus waar wacht je nog op? Stap aan boord en geniet van het ultieme eilandavontuur!

Ook Canarische Eilanden